TEBD Projesi Kapanış Toplantısına katıldık.

• 24.01.2023
Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) projesi ile Türkiye’den ve AB’den Ticaret ve Sanayi Oda/Borsalarını bir dizi faaliyet ile destekleyerek, etkinlikler yürüterek iş dünyası diyaloğunu geliştirme fırsatları sağlayan, Avrupa Birliği ve Türk iş çevrelerinin entegrasyonunu teşvik eden TEBD projesi, Türkiye-AB ilişkilerinin sağladığı fırsatlar, iş imkanları ve zorluklar ile Türkiye ve AB arasındaki Gümrük Birliği’nin modernizasyonu konusunda daha fazla farkındalık oluşturan ve TEBD projesi kapsamındaki çeşitli programlara 250 Oda ve Borsamız iştirak etti. 30 Türk Oda ve Borsa ile 12 AB üyesi ülkeden 28 Oda arasında eşleştirme projelerine hibe sağlayan TEBD Projesi Kapanış Toplantısına katıldık. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, Başkan Yardımcımız Yüksel GÖKÇEDAĞ ve Sayman Üyemiz Murat ÖZÇELİK katıldı.
  • TEBD Projesi Kapanış Toplantısına katıldık.