Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ Odamızı ziyaret etti.

• 27.01.2023
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek yeni dönem Başkanımız Mehmet ERGÜN ve yönetimine de hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bakan DÖNMEZ, Bilecik Sanayisi için yapılacak tüm çalışmalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
Başkan ERGÜN' de ziyaretinden ve desteklerinden dolayı Bakan DÖNMEZ’e teşekkür etti.
Başkan ERGÜN tarafından Bakan DÖNMEZ’e “El- Fettah" (iyilik kapılarını açan) yazılı anahtar şeklinde el yapımı tablo hediye edildi.
Ziyarette AK Parti Bilecik Milletvekili Selim YAĞCI, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERGÜN, Meclis Başkanı Şermin KAHRAMAN, Meclis, Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyelerimiz, Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye AKÇEN ile AK Parti eski İl Başkanı Fikret KARABIYIK'da hazır bulundu.
  • Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ Odamızı ziyaret etti.