• 27.01.2023

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ Oda ziyaretinin ardından Odamız Üyesi Termal Madencilik ve Yatırım A.Ş. fabrikasını; yeni yatırımlarını inceleme üzere ziyaret etti. Devam eden ziyarette yine AK Parti Bilecik Milletvekili Selim YAĞCI, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERGÜN, Meclis Başkanı Şermin KAHRAMAN, Meclis, Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyelerimiz eşlik etti.

• Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ Odamız Üyesi Termal Seramik A.Ş.' yi ziyaret etti.