Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümünde Şehitlerimizi Rahmet Minnetle Anıyor, Kahraman Gazilerimize’ de şükranlarımızı sunuyoruz.

  • 18.03.2023
  • BilecikTSO
Tarihin seyrini değiştiren, milletimizin şan ve şerefini zirveye eriştiren, vatan sevgisini geliştiren görkemli bir destandır Çanakkale Zaferi…
Kahraman Türk askerlerimizin korkusuzca mücadele ederek uğrunda kanlar döktüğü, vatanımızın bağımsızlığı, bölünmezliği, geleceği ve milletimizin gücünü simgeleyen şanlı bir gündür bugün.
Zaferlerin en büyüğü, günlerin en anlamlısı olan Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümünü kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

  • Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümünde Şehitlerimizi Rahmet Minnetle Anıyor, Kahraman Gazilerimize’ de şükranlarımızı sunuyoruz.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç