BİLECİK ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 20.03.2023
Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit GÖLCAN, Bilecik Giyim Mensucat Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Haşim BALCI, Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Aydın YILDIZ, Gölpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi ŞEN ve Pazaryeri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim KARAKAŞ, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN’ ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan ERGÜN, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerini iletti.

• BİLECİK ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ