BİLECİK ARABULUCULUK VE UYUŞMAZLIK MERKEZİ AÇILIŞINA KATILDIK

• 22.03.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, Bilecik Baro Başkanı Av. Halime KAHRAMAN, Meclis Üyelerimiz Ercan DÜZGÜN, Ersel EMİROĞLU ve Azer SARI , Odamız Üyesi Osman ZİREKOĞLU’ nun kızı Av. Arb. Gökçe ZİREKOĞLU ve Av. Arb. Dilek DURAN HANİF’ in İlimiz Kayı Plaza A Blokta bulunan yeni işyeri “Bilecik Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi” nin açılışına katıldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERGÜN, “Bilecik Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi” işyeri sahibi Av. Arb. ZİREKOĞLU ve Av. Arb. DURAN HANİF’e yeni işyerinin hayırlı olmasını dileyerek, bol bereketli kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.
  • BİLECİK ARABULUCULUK VE UYUŞMAZLIK MERKEZİ AÇILIŞINA KATILDIK