“18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” Değerli Büyüklerimize Saygılarımızla

• 22.03.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz tarafından her yıl geleneksel hale getirilen yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında bu yılda Huzurevi sakinleri büyüklerimizle düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.
Gerçekleştirilen Yemeğe, Vali Yardımcısı Akgün CORAV, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet ERGÜN, Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay TÜRKOĞLU, Kurum Müdürleri ve Oda Personelleri katıldı.
Büyüklerimize değerli katılımları için teşekkür ederek, sağlıklı ve sıhhatli ömürler dileriz.
  • “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” Değerli Büyüklerimize Saygılarımızla