• 08.07.2020

Odamız, Bilecik Belediye Başkanlığı ve Bilecik Şoförler Odası işbirliğinde, ilimizde faaliyet gösteren servis aracı işletmecilerinin talep ve beklentilerinin görüşüldüğü istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıya, Bilecik Belediye Başkanı Sn. Semih Şahin, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şükrü Keskin, Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sn. Selman Aydeniz, Bilecik Belediye Başkan Yard. Sn. Ahmet Gürses, Bilecik TSO Genel Sekteri Sn. Özgür Erdem ve “S PLAKALI” servis araçlarının sahipleri katıldı.

• Bilecik Şoförler Odası işbirliğinde, ilimizde faaliyet gösteren servis aracı işletmecilerinin talep ve beklentilerinin görüşüldüğü istişare toplantısı düzenlendi.