• 12.09.2022
Elginkan Topluluğu Serel Seramik A.Ş.’nin Söğüt Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştireceği 700 bin metrekare açık alanda yer alacak Vitrifiye ve Yer-Duvar Karo Seramik Üretim tesisinin temel atma töreni; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Hasan Büyükdede, Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı, Bilecik Milletvekilimiz Yaşar Tüzün, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü Keskin ve il Protokolümüzün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

TSO Başkanı KESKİN, Gerçekleşecek Fabrika Üretim tesisleri İlimize-İlçemize ve Ülkemize büyük istihdam ile değer katacaktır. Elginkan Topluluğu İcra Meclisi Başkanı Sn. Gaye Akçen başta olmak üzere, Serel Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerine değerli yatırımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunar, Tesislerinin memleketimize hayırlı olmasını dileriz.
  • Elginkan Topluluğu Serel Seramik A.Ş. Söğüt Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştireceği 700 bin metrekare açık alanda yer alacak Vitrifiye ve Yer-Duvar Karo Seramik Üretim tesisinin temeli atıldı