SAYIN YETKİLİ;

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın yeni sistemi olan "Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS)" ve "Sayısal Takoğraf Sistemi" kullanan K1 yetki belgesi sahipleri, K3 yetki belgesi sahipleri ve Sayısal Takoğraf kullanan sürücüler ve araç sahipleri için bilgilendirme toplantısı 04/10/2019 Cuma günü Saat:09:00'da "ESKiŞEHİR TİCARET ODASI'nda" yapılacaktır. Yeni sistemle alakalı bu önemli toplantıya katılım sağlamanızı önemle rica ederiz.
Saygılarımızla,

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanlığı

(Bilgi) - 1 : Yeni yürürlüğe girecek bu sistemin nasıl uygulanacağı, yasal sorumluluklarının ne olacağı ve bu sistem uygulanmazsa ne gibi cezalarla karşılaşabileceğiniz hakkında olacaktır.

(Bilgi) - 2 : Sayısal Takograf Sürücü kartı sahipleri ve Aracında sayısal takograf olan araç sahipleri için sayısal takograf veri aktarma sistemi anlatılacaktır.