Odamız tarafından hazırlanan Teknik Destek Projesi BEBKA tarafından destek almaya hak kazandı

• 15.09.2020

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2020 Yılı Teknik Destek Programı Çağrısı kapsamında Odamız tarafından hazırlanan ‘’Bilecik TSO Enerji Verimliliği Etüd Proje Eğitim ve Uygulamaları ile Sanayi Üretimine Değer Kazandırıyor’’ başlıklı proje BEBKA Kalkınma Ajansından destek almaya hak kazanmıştır.
Enerji verimliliği bilincini pekiştirmek, üyelerimize enerji verimliliği ve tasarruf yöntemleri hakkında eğitimler vermek ve üyemiz olan sanayi işletmelerinde enerji verimliliği etüdleri yapmak amacı ile hazırlanmış olan projemizin ilimize ve üyelerimize hayırlı olmasını diler projenin hazırlanmasında emeği geçenlere ve projemizi kabul eden BEBKA’ya teşekkür ederiz.