• 08.07.2024

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan odamıza iletilen  yazıda, yazılı ve görsel basında yer alan ve kamuoyunda tartışılmakta olan Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın 2024-2026 Orta Vadeli Programla uyumlu olarak hazırladığı vergi düzenleme taslaklarına ilişkin görüş ve öneriler talep edilmektedir.

Vergi Kanunlarında yapılacak değişikliklere ilişkin taslak düzenleme ekte yer almakta olup konuyla ilgili görüş ve öneriniz var ise 08.07.2024 tarihi saat 16:00’ya kadar Odamıza Görüş Formu aracılığı ile [email protected] göndermenizi rica ederiz.

Saygılarımızla.

İndirmek için lütfen tıklayınız.

• VERGİ KANUNLARINDA YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLERE İLİŞKİN TASLAK DÜZENLEME İLE İLGİLİ GÖRÜŞ VE ÖNERİLER