S.S. Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Üyeleri, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü KESKİN'i ziyaret ettiler.
Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Nesrin ERDİNÇ beraberinde Kurul üyeleri; Kadriye OLGUN ve Yasemin AYDIN , üretmiş oldukları el dokuması ürünlerin tanıtımını gerçekleştirdikten sonra yapmayı düşündükleri Kadın kooperatifleşme çalışmaları ve projeleri hakkında Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN ve Yönetim Kurulu Üyelerine bilgi verdiler.
Gerçekleşen ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan DÜZGÜN, Meclis Üyelerimiz, Adem AKMAN ve Hakkı AYNUR katıldı.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Başkanı Şükrü KESKİN, Öncelikle Girişimci bayanlarımızı gerçekleştirdikleri bu Kadın Kooperatifleşme çalışmaları için tebrik eder, Kadın girişimcilerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Üretici kadınlarımızın böylesine birlik ve beraberlik içinde çalışmalar sergilemeleri bizleri memnun etmektedir.” dedi