Üyemiz İnce Hayvancılık Ltd. Şti. Açılışına Katıldık

• 03.06.2024
Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, “İnce Hayvancılık Ltd. Şti.” sahibi ve Yönetim Kurulu Üyemiz Cemil İNCE’ nin Bahçelievler Mahallesine açtığı Kasap & Şarküteri hizmeti verecek yeni iş yeri açılışına katıldı.

Açılışa Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Abdülselam Ağdağ, Adem Akman; Meclis Üyelerimiz Belkiya Altıntop, Şükrü Keskin ve Odamız Genel Sekreteri D. Gürkan Akyol eşlik etti.

Başkanımız Mehmet ERGÜN, Yönetim Kurulu Üyemiz Cemil İNCE’ ye yeni işyerinin hayırlı olması, bol bereketli kazançlar getirmesini diledi.
  • Üyemiz İnce Hayvancılık Ltd. Şti. Açılışına Katıldık