Şeyh Edebali Türbesi Asansör Açılışını Yaptık.

• 05.07.2024

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretleri kapsamında ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Ergün ev sahipliğinde projesi tamamlanan Şeyh Edebali Türbesi Asansör açılışını Sayın Hisarcıklıoğlu yaptı.

Açılışa, Bilecik Milletvekilimiz Sayın Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı Meclis Başkanımız Şermin Kahraman, Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat Özçelik, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Abdülselam Ağdağ, Adem Akman, Cemil İnce, Meclis Üyelerimiz; Ahmet Altaş, Aydın Avcı, Azer Sarı, Bahattin Baran, B. Emre Öztürk, Cafer Elmas, Ekrem Erkut, Ercan Düzgün, Ersel Emiroğlu, Fatih Umutlu, Hakkı Aynur, Hanifi Çelik, Şükrü Keskin, Disiplin Kurulu Başkanımız Harun Öztürk, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız N. Filiz Eğilmez, Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız A. Mert Yıldırım ve Genel Sekreterimiz D. Gürkan Akyol katıldı.

Projenin tüm Bilecik Halkına ve  Türbe Ziyaretçilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

• Şeyh Edebali Türbesi Asansör Açılışını Yaptık.