• 09.07.2024
Bilecik'te Valilik himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen, birçok etkinliğe ev sahipliği yapan "Gölpark Fest" son gününde Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak pilav ikraminda bulunduk.

Bilecik Valimiz Sayın Şefik Aygöl, Yönetim Kurulu Başkanımızın Mehmet Ergün, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız N.Filiz Eğilmez, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Yönetim Kurulu Üyemiz Cemil İnce, Meclis Üyemiz Azer Sarı, Genel Sekreterimiz Gürkan Akyol ve oda personellerimiz etkinliğe katılan misafirlerimize pilav ikraminda bulundu.
  • "Gölpark Fest" son gününde Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak pilav ikraminda bulunduk.