SATIN ALMA / İNSAN KAYNAKLARI/PERSONEL BİRİMİ DİKKATİNE

  • 08.02.2016
  • BilecikTSO

     TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinden gelen yazıda; 7 - 12 Mart 2016 tarihlerinde IC Hotels Santai Family Resort Belek - Antalya'da gerçekleştirmeyi planladığımız "Sertifikalı Kamu İhale ve ihale Sözleşmeleri Uygulamaları Kursu başlayacaktır.
Eğitimin Kamu İhale Kanunu'na yönelik kısmında aşağıdaki iki konuya özellikle yer verileceğini vurgulamak isteriz:
    -Yapım İşleri ihaleleri Uygulama Yönetmeliği'nin 60'ıncı maddesiyle Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinin 59'uncu maddesinde yer alan Sınır Değer ve Aşırı Düşük Teklifler hakkında 12.06.2015 tarihinde yapılan yönetmelik değişiklikleri ile ilgili hususlar

    -"Tekliflerin Eşit Olması" durumunda izlenecek usullerle ilgili olarak 28.7.2015 tarihinde Hizmet Alımı ihaleleri Uygulama Yönetmeliğinde yapılan değişikliklerle ilgili hususlar ve bununla ilişkili olarak Kamu ihale Kurumu tarafından hakkında bir düzenleme yapılmayan "Kura" usulüne ilişkin olarak idarelerce izlenmesi gereken yöntemler hakkında görüşler
    Kamu İhale Sözleşmeleri Uygulamalarına yönelik kısımda ise; Yapım işleri Genel Şartnamesi, Hizmet Işleri Genel Şartnamesi ile Muayene ve Kabul Yönetmelikleri düzenlemeleri ve bu düzenlemeler çerçevesinde sözleşme uygulamaları ayrıntılı olarak anlatılacaktır.
    Kontenjanımızın sınırlı olması nedeniyle kayıtlarda başvuru tarihi dikkate alınacaktır. Son başvuru tarihi 24 Şubat 2016 Çarşamba günü olarak belirlenmiştir.
Kursa katılmak isteyen üyelerimizin 0228 216 00 11-12- 0492-0493-0494 nolu telefonu aramalarını rica ederiz.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç