"TEHLİKELİ MADDELERİN KARAYOLUYLA TAŞINMASI HAKKINDA YÖNETMELİK VE ADR MEVZUATI” BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

  • 18.02.2016
  • BilecikTSO

TEHLİKELİ MADDE İLE İLGİLİ
FAALİYETTE BULUNAN FİRMALARIN DİKKATİNE !!!  

 

Değerli Üyemiz; 

Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla taşınması Hakkında Yönetmelik 24.10.2013 tarih ve 28801 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. 

Bu Yönetmelik ve Tehlikeli Malların Karayolu ile Uluslar arası Taşımacılığına ilişkin Avrupa Anlaşması (ADR)’ye göre tehlikeli maddelerin karayoluyla taşımacılığı alanında faaliyet gösteren; dolduran, paketleyen, yükleyen, gönderen, alıcı, boşaltan ve taşınabilir tank işletmecileri, bu faaliyet alanlarından biri veya birden fazlası için Bakanlığa başvurarak Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi almaları zorunludur. 

Ulaştırma Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğü ve Türk Standartları Enstitüsü Genel Müdürlüğü Yetkilileri tarafından; 

Tehlikeli Maddelerin Karayolunda Taşınması Hakkında Yönetmelik, Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi Düzenlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Tebliği, Yol Kenarı Denetim Genelgesi, ADR Kapsamında Araç Belgelendirmeleri, Durum Tespit Belgesi Düzenlenmesi ve ADR Mevzuatının Getirdiği Yükümlülükler konularında Üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla 26 Şubat 2016 Cuma günü saat: 14.00’da Odamızda “Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik ve ADR Mevzuatı ” konulu Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir. 

Bilgilendirme Seminerine katılım ücretsiz olup, katılmak isteyen üyelerimizin Odamıza kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.  Saygılarımızla. 

 

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

SEMİNER BİLGİLERİ;

Tarih               :  26 Şubat 2016 Cuma

Saat               :  14.00

Yer                  :  Bilecik Ticaret Ve Sanayi Odası Konferans Salonu

 

DETAYLI BİLGİ VE İRTİBAT İÇİN;

Adres             : 1. Organize Sanayi Bölgesi Gazi Bulvarı No:2 BİLECİK

Telefon          : 0 228 216 00 11 – 12 /  216 04 92 – 93 – 94 (103) / Nahit MENTEŞE

E-mail             : bilecik@bileciktso.org.tr

Web               : www.bileciktso.org.tr

  • "TEHLİKELİ MADDELERİN KARAYOLUYLA TAŞINMASI  HAKKINDA YÖNETMELİK VE ADR MEVZUATI” BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç