Yekaf 2016 Kongresi

• 22.02.2016

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda;Yerel Kalkınma Derneği (YER-KA) ile Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG ) işbirliğinde yürütülen ve "Başbakanlık Tanıtma Fonu Desteği ile 03-06 Mart 2016 tarihlerinde Antalya'da Lykia World Hotel'de gerçekleştirilecek olan "I.Uluslararası Yerel Kalkınma ve Finansman Kongresi" düzenleneceği bildirilmiştir.
    Yerel kalkınma modellerinin geliştirileceği, finansman yöntemlerinin ve yerel kalkınma
politikalarının geniş katılımlı platformda tartışılacağı kongreye katılmak isteyen üyelerimizin 228216 011-12/ 228216094/95 nolu telefonlarımız ile irtibata geçmesi rica olunur.