Sigorta Acenteleri

  • 29.02.2016
  • BilecikTSO

    TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda;Sigorta Acenteliği Faaliyetinin Yürütüleceği Mekanın Sahip Olması Gereken Asgari Fiziki Şartlar" TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi tarafından belirlenmiştir.
    Asgari Fiziki Şartlar uyarınca, bütün Sigorta Acenteleri merkez ve şubelerinin müstakil bir bina veya iş merkezi içerisinde; fiziki olarak ayrılmış, müstakil bir girişe sahip, başlıbaşına kullanılmaya elverişli bağımsız bir mekan olması ve bu mekanda münhasıran sigorta acenteliği faaliyeti yürütülüyor olması gerekmektedir.
    Diğer yandan, Sigorta Acenteleri iş yeri dışında, ürün ve hizmet satış noktaları ile kamuya açık alanlarda; mobil olarak ya da stand/masa kurulumu gibi yöntemlerle de teknik personelleri
aracılığıyla (Sigorta Acenteleri meslek ve etik kurallarına riayet etmek, haksız rekabet ile haksız uygulamalara yol açmamak kaydıyla) pazarlama ve satış faaliyetinde bulunabilmektedir.
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç