• 04.03.2016

Sayın Üyemiz;

Odamız tarafından 11 – 17 Nisan 2016 tarihleri arasında 3 yılda bir Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleşen BAUMA İNŞAAT MAKİNELERİ VE MALZEMELERİ Fuarına üyelerimizden yeterli talep olması durumunda 13 –16 Nisan 2016 tarihleri arasında iş gezisi düzenlenecektir.

3 gece 4 gün olarak planlanan iş gezisi programı için çift kişilik odada kişi başı ücret 999’€ dur. Gezi programı, uçuş bilgileri ve otel detayları ekte bilgilerinize sunulmuştur. Odamız organizatörlüğünde gerçekleştirilecek yurt dışı iş seyahati KOSGEB’in desteklenecek yurt dışı fuar ziyaretleri kapsamına alınmış olup, katılımcı firmalar % 50 oranında destekten faydalanabileceklerdir.

13 – 16 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenecek ALMANYA MÜNİH BAUMA İNŞAAT MAKİNELERİ VE MALZEMELERİ Fuarına katılmak isteyen üyelerimizin 11 Mart 2016 Cuma günü 17.00’ye kadar Odamız ile irtibata geçmesi önemle rica olunur.

Saygılarımızla.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

FUAR HAKKINDA

Bauma 2013 fuarında 57 ülkeden 3.421 inşaat makine ve malzemelerinin önde gelen şirketleri katılımcı olarak yer alarak 575.000 m² sergi alanında endüstrinin en son trendleri ve gelişmelerini sergilenmiş ve 200'den fazla ülkeden 535.065 kişi ziyaret etme imkanı bulmuştur. Bauma 2016 fuarında malzeme makineleri, madencilik makineleri, inşaat araçları ve ekipmanları, bina inşaat makineleri ve sektörün son teknolojilerini geniş bir yelpaze içinde inceleme imkanı elde edilecektir.

FUARDA YER ALACAK SEKTÖRLER

Dünyanın önde gelen fuarlarından BAUMA'da sergiler dört kategoride yer almaktadır.

1)     İnşaat makineleri,

2)     İnşaat malzeme makineleri,

3)     Madencilik makineleri,

4)     İnşaat araçları ve ekipmanları bulunmaktadır.

SALONLARA GÖRE SEKTÖRLER VE SERGİLENECEK ÜRÜNLER

Salon 1) İnşaat ekipman, aletler ve site tesisat,

Salon 2) Kalıplar, aksesuar ve iskeleler,

Salon 3) Yapı malzemeleri için çimento, kireçtaşı ve alçı bazlı bileşenleri ve takım doğal taş, beton karıştırma, kontrol sistemleri üretmek için bitki ve makine,

Salon 4) Test, ölçme ve proses kontrol mühendisliği, ekipman, yedek parça,

Salon 5) Aktarma sistemleri, sıvı sürücü teknolojisi, ekipman, aksesuar ve yedek parça,

Salon 6) Çelik üretim ve çelik işleme, pompalar, tekerlekler, ekipman, yedek parça,

Salon 7) Madencilik,
Salon
8) Maden işleme, hammadde işleme, geri dönüşüm yapı malzemeleri,

Salon 9) İşleme beton, çelik takviye için tesisat ve makinalar,

Salon 10) Toprak işleri ve yol yapımında, galeriler ve tünellerin inşaatı için makineleri için sıkıştırma ekipmanları, ekleri, kaldırma aletleri,

Açık Alan 1) Kamyon ve inşaat araçları

Açık Alan 2) Sondaj, madencilik, maden işleme kalıpları ve iskeleler, inşaat araçları, kaldırma aletleri ve inşaat makineleri

Açık Alan 3) İş makineleri, kaldırma araçları, madencilik, maden işleme

Açık Alan 4 ) Bitki ve yol yapım ve işleme beton makineleri; madencilik; kaldırma aletleri, konveyörler.

• %50 KOSGEB DESTEKLİ BAUMA 2016 MÜNİH İNŞAAT MAKİNELERİ VE MALZEMELERİ FUARI ZİYARETİ