BİLECİK TSO’DAN ÜYELERİNE YENİ BİR HİZMET. BİLECİK TSO AKADEMİ

  • 14.03.2016
  • BilecikTSO

BİLECİK TSO’DAN ÜYELERİNE YENİ BİR HİZMET…


Değerli Üyemiz;

Bilecik TSO Akademi, üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Çok yakında hizmete girecek olan Bilecik TSO Akademi sitesi Odamız tarafından düzenlenecek eğitim hizmetlerinin kalitesini arttırarak daha güncel, ihtiyaca yönelik eğitimlerin gerçekleştirilmesini sağlayacak bir platformdur.

Bilecik TSO Akademi ile başta üyelerimiz olmak üzere eğitimlere katılmak isteyen herkesin kolaylıkla faydalanabileceği bir bilgi paylaşım organizasyonu hedeflenmektedir.

Bilecik TSO Akademi ile birlikte güncel eğitimler ve eğitim talepleriniz her an ağınızda olacak. Akademi sitemizde online üyelik açıp güncel eğitimlerden haberdar olabilecek ve talep ettiğiniz eğitimleri sitemiz üzerinden form yoluyla iletebileceksiniz.

Bilecik TSO Akademi’nin üyelerimize hayırlı olmasını diler, Saygılar sunarız. 

 

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BİLECİK TSO’DAN ÜYELERİNE YENİ BİR HİZMET. BİLECİK TSO AKADEMİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç