Türkiye-Brezilya 3. Dönem KEK Toplantısı

• 18.03.2016

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Ekonomi Bakanlığı'nın ilgi kayıtlı yazısında, Türkiye-Brezilya 3. Dönem KEK Toplantısının, Başbakan Yardımcısı Lütfü Elvan eş başkanlığında 13-15 Nisan 2016 tarihlerinde Brazil' de gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü ifade edilmektedir.
Türkiye-Brezilya 3. Dönem KEK Toplantısı Mutabakat Zaptında yer alması fayda görülen konuların, ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinizin, Türkçe ve İngilizce olarak, 22 Mart 2016 günü mesai bitimine kadar Odamız (E-posta: bilecik@bileciktso.org.tr Fax: 0 228 2016 0013 ) iletilmesini rica ederiz.

• Türkiye-Brezilya 3. Dönem KEK Toplantısı