Deri Sakatat-Kemik ve Y.Madde İhalesi

• 04.04.2016

Et Süt Kurumu Genel Müdürlüğünden Odamıza gelen yazıda; Kombinaca MAYIS-HAZİRAN TEMMUZ-AĞUSTOS 2016 Aylarında üretilecek olan Büyükbaş hayvanlara ait sırttan düşme derilerin (Kelle derisi dahil) İle Küçükbaş hayvan derileri satış ihalesi 13.04.2016 Çarşamba saat 10.00, da B. Baş hayvan Sakatatları ve yan ürünleri ile hayvansal yağlar ile Küçükbaş hayvan sakatat ve bağırsakların - Kemik ve Yumşak madde satış ihalesi 13.04.2016 Çarşamba günü saat 14.00 da Kombinaca yapılacaktır.
     İhaleye katılmak isteyenler Deri ve Sakatat şartnamesini Kombinadan 50 TL karşılığında temin edebilirler.

• Deri Sakatat-Kemik ve Y.Madde İhalesi