Bilgi Notu/ İngiltere

• 04.04.2016

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız ile İngiltere Gümrük İdaresi arasında Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısı'nın Haziran ayı içerisinde Londra'da gerçekleştirileceği bildirilerek, Türkiye-İngiltere arasında anılan toplantıda ele alınmasında fayda görülen ve ikili ilişkilerimizde önem arz eden hususlara ilişkin bilgi talep edilmektedir.
   Türkiye-İngiltere ekonomik ve ticari ilişkilerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerinizin en geç 08 Nisan 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız (E-posta: bilecik@bileciktso.org.tr Fax: 2160013) iletilmesi gerekmektedir.

• Bilgi Notu/ İngiltere