Bilgi Notu/Hollanda

• 04.04.2016

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Mayıs ayında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Hollanda Gümrük İdaresi arasında ikinci niyet mektubunun imzalanmasının öngörülmekte olduğu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Sayın Cenap AŞÇI Başkanlığında Hollanda'ya bir ziyaret gerçekleştirileceği bildirilerek, anılan ülke ile ele alınmasında fayda görülen ve ikili ilişkilerimizde önem arz eden hususlara ilişkin bilgi talep edilmektedir.
   Türkiye-Hollanda ekonomik ve ticari ilişkilerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerinizi en geç 7 Nisan 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamız (E-posta: bilecik(@bileciktso.org.tr, Fax: 216 0013) iletilmesi gerekmektedir.

• Bilgi Notu/Hollanda