Gürcistan/Hizmet Ticareti

• 08.04.2016

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; yazıda, ülkemiz ile Gürcistan arasında yürürlükte bulunan Serbest Ticaret Anlaşması'na (STA) ''hizmet ticareti" bölümünün eklenmesine ilişkin müzakerelerin başlayabileceği belirtilmektedir. Söz konusu müzakerelere esas oluşturmak üzere "Gürcistan-Analiz Amaçlı Veri Talebi" başlıklı belgede yer alan hususlara ilişkin mümkün olan bilgilerin Ekonomi Bakanlığına iletilmesi talep edilmektedir.
Belge TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyurulan-Gürcistan" bölümünde yer almaktadır.

Belgedeki hususlardan ilgili bölümlere yönelik cevaplannız ile müzakereler çerçevesinde ele alınması önemli olduğu düşünülen konulara ilişkin görüşlerinizin 22 Nisan 2016 tarihine kadar Birliğimize (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletilmesini rica ederim.

• Gürcistan/Hizmet Ticareti