Eskişehir Ticaret Odası Hizmet Binası Yapım İşi için İhale Duyurusu

• 19.04.2016

Eskişehir Ticaret Odasından Odamıza gelen yazıda; Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir’de inşa edilecek ETO Hizmet Binası Projesi için bir yapım işi ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır. İhale kapsamındaki yapım işi tanımı şu şekildedir:
Tefrişatı ve teçhizatı tamamlanmış 10680,48 m2 brüt inşaat alanına sahip Hizmet Binası yapısı.
İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası, İstiklal Mah. İki Eylül Cad. 28/6 26010 Eskişehir adresinden veya www.etonet.org.tr internet adresinden temin edilebilir.
Teklif teslimi için son tarih saati:
18/05/2016 – saat 12:00
Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar www.etonet.org.tr ve www.bebka.org.tr’de yayınlanacaktır.

• Eskişehir Ticaret Odası Hizmet Binası Yapım İşi için İhale Duyurusu