Pakistan/Hizmet Ticareti

• 19.04.2016

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Ülkemiz ile Pakistan arasında bir serbest ticaret alanı kurulmasına yönelik Çerçeve Anlaşmanın 22 Mart 2016 tarihinde İslamabad' da imzalandığı belirtilmektedir.
İkinci tur Serbest Ticaret Anlaşması (STA) müzakerelerinin 27-28 Nisan 2016 tarihlerinde İslamabad' da düzenlenmesi ve söz konusu ST A müzakerelerinde "hizmet ticareti" bölümünün de görüşülmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.
Müzakerelere esas oluşturmak üzere "Pakistan-Analiz Amaçlı Veri Talebi" başlıklı belgede yer alan hususlara ilişkin mümkün olan bilgilerin Ekonomi Bakanlığına iletilmesi talep edilmektedir
Belge TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr)"Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyurulan-Pakistan" bölümünde yer almaktadır.
Üyelerimizin görüşlerini 19 Nisan 2016 tarihine kadar Odamız bilecik@bileciktso.org.tr)
iletilmeleri rica ederiz.

• Pakistan/Hizmet Ticareti