İso Enerji Verimliliği Ödülleri

  • 19.04.2016
  • BilecikTSO

 

İstanbul Sanayi Odasından Odamıza gelen yazıda;1995 yılından beri düzenlediğimiz ve 2016'da özel bir törenle sahiplerini bulacak 15. Çevre Ödüllerimiz, bu yıl sadece "Enerji Verimliliği Ödülleri" olarak verilecektir.
Odamız üyesi şartı aranmaksızın sanayi vasfı taşıyan firmaların katılabileceği ödüller kapsamında 2013, 2014 ve 2015 yıllarında başlamış, sürdürülmekte olan veya üretim ve uygulaması gerçekleştirilmiş "Enerji Verimli Ürün" ve "Enerji Verimliliği Uygulamaları" kategorilerinde KOBİ ve Büyük Ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verilecektir.
Yalnız sanayimizin değil toplumun tüm kesimlerinin enerjiyi verimli kullanması gerektiğinden
bu yıl, İSO Enerji Verimliliği Ödülleri'ne firmalarımızın yanı sıra Akademisyenler enerji verimliliğine yönelik akademik çalışmaları, Odalarımız da dahil tüm kurum ve kuruluşlar (kamu kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, birlikler, odalar, üniversiteler, okullar, teknoloji geliştirme bölgelerinde yer alan firmalar) da enerji verimliliği alanında hayata geçmiş proje ve uygulamaları ile "Özel Kategoriler" kapsamında başvuruda bulunabilecektir.
Ödüllerimizin taşıdığı misyona uygun olarak başvurular bu yıl çıktı olarak değil, elektronik ortamda özel olarak hazırlanmış yazılım üzerinden alınacaktır.
Son başvuru tarihi 29 Nisan 2016 olan ödüllerimize ilişkin detaylı bilgiyi de içeren başvuruya
ait web adresi http://enerjiodul.iso.org.tr/'dir. Detaylı bilgi için aşağıda irtibat bilgileri yer alan Çevre ve Enerji Şubemizle irtibata geçebileceklerdir.Bilgilendiririz.
 

  • İso Enerji Verimliliği Ödülleri

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç