Yatırımcılara Çağrı

  • 19.04.2016
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; İnebolu ilçesinde istihdamı artırmak, yeni iş imkanları sağlamak adına İnebolu Belediye'sinin girişimleri ile ilçemize 6000m2'lik sanayi alanı kazandırılmıştır. Bu bağlamda yatırımcı bulma görevini de odamız üstlenmiştir.
İnebolu Limanında 09.06.2013 tarihinde İnebolu Gümrük Müdürlüğü açılmıştır. Ayrıca liman özelleştirme kapsamında olup son aşamaya gelinmiştir. Limanın özelleşmesinden sonra gelişmesi büyümesi kapasitesinin artırılması sonucu Ro Ro gemilerinin limanımıza yanaşması bölgeden ihracatı artıracak ve sanayicinin işini kolaylaştıracaktır.
Batı Karadeniz bölgesinde şirin bir yerleşim birimi olan İnebolu, Kastamonu ve Çankırı ile buralara bağlı bazı ilçelerin önemli bir ithalat ve ihraca merkezi olma yolunda hızlailerlemektedir.
Ilgaz Dağı'na ve Küre Dağlarına yapılacak olan tüneller ile İnebolu'yu önce Kastamonu' ya sonra İç Anadolu'ya bağlayacak ve tüm ihracatı buraya rahatlıkla çekmemiz mümkün olacaktır.
İl Kalkınmada 4.bölge olup, yatırımcılar için çok büyük olanaklar sağlamaktadır. Bu projeler tamamlandığında İnebolu limanı, İç Anadolu'yu ve ülkemizin başkenti olan Ankara'yı en kısa yoldan Karadeniz'e ve dolayısıyla uluslararası ticarete bağlayan bir liman haline gelecek ve ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlayacaktır.
Belediyenin yapmış olduğu çağrıya cevap vererek İlçemize gelecek olan Emek yoğun işletmelerin üretime başlaması ile çok sayıda işçinin çalışmasını sağlamak ve göç olayımızı durdurmak tek amacımızdır. Denmektedir.Bilgilendiririz.
 

  • Yatırımcılara Çağrı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç