SERTİFİKALI REVİZYON BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

  • 20.04.2016
  • BilecikTSO

 

Sayın Üyemiz;

Bilindiği üzere Yönetim Sistemleri Kapsamında yer alan TS EN ISO 9001: Kalite Yönetim Sistemi,  TS EN ISO 14001: Çevre Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 18001: İş Sağlığı ve İş Güvenliği Sistemi standartlarının 2015 revizyonları yayımlanmıştır.

Odamız ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Eskişehir Belgelendirme Müdürlüğü işbirliği ile TSE yetkilileri tarafından TS EN ISO 9001: Kalite Yönetim Sistemi,  TS EN ISO 14001: Çevre Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 18001: İş Sağlığı ve İş Güvenliği Sistemi Revizyon Bilgilendirme Toplantısı yapılması planlanmıştır.

Yeterli talep olması durumunda Odamızda düzenlenecek olan revizyon bilgilendirme toplantısına katılım ücretsiz olup toplantı sonunda katılımcılara sertifika düzenlenecektir.

Odamız ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Eskişehir Belgelendirme Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenmesi planlanan Revizyon Bilgilendirme toplantısına katılacak ilgili personelinizin isim ve iletişim bilgilerini 22 Nisan 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza bildirmeniz önemle rica olunur.

Saygılarımızla.

 

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • SERTİFİKALI REVİZYON BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç