DTÖ 16.Dünya İhracatı Geliştirme Forumu

• 27.04.2016

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) Uluslararası Ticaret Merkezi 'nin etkinlikleri kapsamında, Dünya İhracatı Geliştirme Forumu'nun (World Export Development Forum- WEDF) 16.'sının, 12-13 Ekim 2016 tarihlerinde Sri Lanka'da düzenleneceği belirtilmektedir.
Forum'da kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla "ticari rekabet" ile "olası ortaklıklar" temalarının ele alınacağının öngörüldüğü ifade edilmektedir.
Foruma ilişkin program ve ayrıntılı bilgiye, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

• DTÖ 16.Dünya İhracatı Geliştirme Forumu