Afrika Günü Etkinliği

• 03.06.2016

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Türkiye ile Afrika arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla TOBB ile Afrika ülkelerinin Büyükelçilikleri arasında yapılan çalışmalar kapsamında, 3 Haziran 2016 tarihinde,11 :00-16:00 saatleri arasında Birliğimiz Merkezi'nde 'Afrika Turizmi: Kültür ve Miras" temalı Afrika Günü Etkinliğinin düzenleneceği bildirilmiştir.
Angola, Benin, Burundi, Burkina Faso, Cezayir, Cibuti, Çad, Etiyopya, Fas, Fildişi Sahili, Gabon, Gambiya, Gana, Gine, Güney Afrika Cumhuriyeti, Güney Sudan, Kenya, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Libya, Mali, Mısır, Moritanya, Nijer, Nijerya, Ruanda, Senegal, Somali, Sudan, Tunus, Uganda ve Zambiya'nın Ankara Büyükelçilerinin katılımları beklenen toplantıya, Afrika ileTürkiye'nin turizm sektörlerindeki gelişmeler ve işbirliği fırsatlarının değerlendirileceği belirtilmiş, söz konusu ülkelerin tanıtım stantlarının yer alacağı etkinlikte, büyükelçilik yetkilileri ile ikili görüşmeler gerçekleştirme imkanı olacağı ifade edilmiştir.
Katılım teyitlerinin TOBB (Banu Yılmaz, banu.yilmaz@tobb.org.tr, Tel: 03122182392 nolu telefona bildirilmesi gerekmektedir.

• Afrika Günü Etkinliği