Macaristan Görüş Talebi

• 28.02.2017

Tobb’ dan Odamıza gelen yazıda, Ülkemiz ile Macaristan arasında imzalanan Tarım Alanında İşbirliği Anlaşması çerçevesinde, Türkiye- Macaristan Tarım Yürütme Komitesi toplantısının Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında 2 Mart 2017 tarihinde yapılmasının öngörüldüğü belirtilmektedir.
Toplantı hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere; Macaristan ile ticarette karşılaştığınız sorunlar, çözüm önerileri ve toplantı gündemine getirilmesinde yarar görülen hususlara ilişkin bilgi notunun 28 Şubat 2017 tarihine kadar Odamız (E-posta: bilecik@bileciktso.org.tr Faks: 2160013) iletilmesi gerekmektedir.