5. Katar Uluslar arası Tarım Sergisi

• 16.03.2017

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Katar Devleti Başbakanı Şeyh Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani'nin himayelerinde, 5. Katar Uluslararası Tarım Sergisi'nin 22-25 Mart 2017 tarihlerinde Katar' da düzenleneceği bildirilmektedir.
Birçok yerel ve uluslararası şirketin katılacağı serginin tarım ve gıda endüstrisi sektöründe katılımcı ülkeler arasında yeni bakış açıları oluşturmayı amaçladığı, katılımcı firmalardan sergi alanı için maddi talepte bulunulmayacağı ifade edilmektedir.
Sergi'ye ilişkin detaylı bilgiye TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

• 5. Katar Uluslar arası Tarım Sergisi