Yıllık İşletme Cetvelleri

• 05.04.2017

Bilecik Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden Odamıza gelen yazıda; Sanayi siciline kayıtlı i etmeler, 2016 yılı faaliyetlerinin yer aldığı 2016 yılı Yıllık İşletme Cetvellerini 01 OCAK 2016 tarihinden itibaren 30 NİSAN 2016 tarihi sonuna kadar vermek zorundadırlar.

İdari cezasına maruz kaImamak için, Bakanlık web sayfası (sanayi.gov.tr) e- hizmetler bölümünde bulunan "Sanayi Sicil Bilgi Sistemi" menüsünü kullanarak Yıllık İşletme Cetvellerinin belirtilen süre içinde elektronik ortamda verilmesi önemle duyurulur. İnternet üzerinden başvuruda bulunanların, ayrıca İl Müdürlüğümüze gelerek yıllık işletme cetveli vermesine gerek bulunmamaktadır.

Süresinde Yıllık İşletme Cetveli Vermeyen firmalar hakkında, Kanunun 9 ncu maddesine göre; 914,00 (dokuzyüzondört) TL. İdari Para Cezası uygulanacaktır. İlgililere önemle duyurulur.

• Yıllık İşletme Cetvelleri