Irak Bankacılık Sistemi Konferansı

  • 11.04.2017
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Irak Merkez Bankasının ve 24 özel bankanın üye olduğu Irak Özel Bankalar Birliği'nin (Iraqi Private Banks League- http://cbi.iq/index.php?pid=Ragfinanciallnst) öncülüğünde; özel bankaların bankacılık hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve teknolojiyi daha fazla kullanması konusunda çalışmalar başlatıldığından bahisle, 06-07/0512017 tarihlerinde Bağdat'ta "Irak Bankacılık Sistemi" başlıklı bir konferansın düzenleneceği ve konferansın ikinci gününde bankacılık teknolojileri çözüm sistemleri üreten Türk firmalarının ürünlerini tanıtabileceği bir çalıştay yapılmasının planlandığı belirtilmektedir.
Türk teknoloji firmalarının anılan çalıştaya katılmaları halinde Irak bankaları ile önemli işbirliği fırsatları yakalayabilecekleri belirtilmekte olup, söz konusu çalıştaya ilişkin ayrıntılı bilgilere Bağdat Ticaret Müşavirimiz kanalıyla ulaşılmasının mümkün olduğu bildirilmektedir. Ayrıca konferansa ilişkin bilgi ve Konferans programına TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası iş imkanları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.
 

  • Irak Bankacılık Sistemi Konferansı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç