Türkiye-Sırbistan Tarım İş Forumu

• 02.08.2017

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, 24-25 Ağustos 2017 tarihlerinde T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın teşrifleriyle Türkiye-Sırbistan Tarım İş Forumunun gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.
Daha önce Gürcistan, İran, Ukrayna, Çekya, Azerbaycan, Arnavutluk, Afrika Kıtası ve Arap Dünyasında başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği ifade edilen Tarım İş Forunı1annın, tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalara karşılıklı diyalog ve işbirliği imkanı sağladığı bildirilmektedir .
Foruma katılım göstermek isteyen firma temsilcilerinin en geç 03.08.17 Perşembe günü mesai bitimine kadar dispazar@tarim.gov.tr adresine ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir,bilgilendirir, saygılar sunarız.

• Türkiye-Sırbistan Tarım İş Forumu