2016 Pazara Giriş Engelleri Raporu

• 02.08.2017

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, İhracatçılarımızın yurtdışı pazarlarda karşılaştığı pazara giriş engellerinin belirlenmesi ve periyodik olarak raporlanması amacıyla hazırlanan 2016 yılı Pazara Giriş Engelleri Raporu'nun Bakanlık birimlerinin katkılarıyla nihai hale getirildiği bildirilmektedir.
Bu çerçevede, ilk aşamada Bakanlık internet sitesinde ihracatçıların kullanımına açılması; ikinciaşamada ise basılı kopyalarının ilgili kuruluş, Oda ve Birliklere dağıtılması öngörülen söz konusu rapor, Bakanlık internet sayfasında "Nasıl Yardımcı Olabiliriz?" arama çubuğunun altında "2016 Yılı Pazara Giriş Engelleri Raporu" başlığıyla yer almaktadır.

• 2016 Pazara Giriş Engelleri Raporu