• 02.08.2017

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Türk Eximbank'tan alınan ilgide kayıtlı yazıda, son günlerde Eximbank kredi başvurusunda bulunan firmalara yardımcı olmak bahanesi ile haksız menfaat sağlamak isteyen kişilerin olduğu duyumlarının alındığı belirtilerek ihracatçıların bu kişilere kesinlikle itibar etmemeleri gerekmektedir. Aşağıda Eximbank duyurusu yer almaktadır.

19.07.2017

DEGERLİ İHRACATÇILARIMIZ

Son günlerde bazı şahısların Eximbank kredi başvurularının olumlu sonuçlandırılmasına yardımcı olabileceklerini veya kredi işlemlerini hızlandırabileceklerini ifade ederek maddi menfaat temin etmek amacıyla sizler ile diyalog kurmak istediği yönünde duyumlar alınmaktadır.

İhracatçılarımızın mağduriyet yaşamamasını temin en haksız ve yersiz yere sunulan bu ve benzeri tekliflere kesinlikle itibar edilmemelidir.

Bu vesile ile, Bankamızda yürütülen projeler sonucu değişen ve dönüşen yeni organizasyon yapımız, yeni şubelerimiz. yeni inibat ofislerimiz ve her seviyede çalışanmuz ile finansman ihtiyaçlarınızın zamanında karşılanması konusunda hassasiyetle çalışmaktaolduğumuzu,taleplerinizi mümkün olan en hızlı sürede, en kolay ve en uygun işlem maliyetleriyle karşılamaya özen ve çaba gösterdiğimizi ve bu amaçla uygulamalarımızı yenilemeye ve geliştirmeye de devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

Adnan YILDIRIM
                                                                                                             Genel Müdür

• Türk Eximbank’a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi