Tunus SIAMAP 2017 Fuarı ve Tarım İş Fuarı

• 21.08.2017

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, Tarım, Tarım Makineleri ve Balıkçılık Fuarı'nın (SIAMAP 2017) 13.'sünün 31 Ekim - 5 Kasım 2017 tarihleri arasında Tunus'un başkenti Tunus'ta gerçekleştirileceği ve fuar komitesince ülkemizin onur konuğu olarak davet edildiği ifade edilmektedir. Söz konusu fuarın 18.000 m2 alana kurulu olacağı ve bu yıl 200.000 kişinin katılımının hedeflendiği, bu kapsamda Bakanlıklarınca 280 m2 stant alanı kiralandığı belirtilmektedir.
Ayrıca, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberinde üst düzey Bakanlık bürokratlarının söz konusu fuarı teşrif edecekleri ve Bakanlıkları tarafından geliştirilen yeni fuarcılık yaklaşımı çerçevesinde stant alanında özel sektör temsilcilerine bedelsiz olarak yer sağlanacağı ve katılımcılara Bakanlıkları stant alanında düzenlenecek olan fuara özel Tarım İş Forumu'nda yer alma imkanı sağlanacağı, katılım için ekte yer alan bilgi ve başvuru formunun en geç 21 Ağustos 2017 tarihine kadar dispazar@tarim.gov.tr adresine iletilmesi gerektiği bildirilmektedir.

SIAMAP 2017 BİLGİ NOTU VE KATILIMCI FORMU

Ülke-Yer : Tunus I-Le Kram Exhibition and International Trade Center of Tunis
Tarih       :  31 Ekim-05 Kasım 2017

-Bakanlığımız katılımcılardan herhangi bir katılım bedeli talep etmemektedir.
-Stant alanı sınırlı olduğu için başvuran katılımcılar arasından seçimi Bakanlık kendi
gözeteceği kıstaslar çerçevesinde yapacaktır. Bu kapsamda katılımcıların stant alanına
sergilemek amacıyla her türlü materyali ve ikramları getirmesi katılımın onaylanmasında
önemli bir etken olacaktır .
-28.08.2017 tarihine kadar stant alanında sergilenecek olan her türlü materyalin lojistiği
Bakanlığımızın anlaşmalı olduğu şirket tarafından bedelsiz olarak sağlanabilecektir.
-Katılımcıların, fuar alanında sergileyeceği her türlü materyalin lojistik masrafları katılımcı
tarafa ait olacak olup, Bakanlık tarafınca lojistik firma bilgisi katılım başvurusu
onaylananlara iletilecektir.
-Katılımcılara stant alanında fuar süresince masa sağlanacak ve yine bu alanda gerekli
görüşmelerin yapılmasına imkan sağlanacaktır.
-Katılım başvurusu için aşağıdaki formun doldurularak dispazar@tarim.gov.tr e-posta
adresine, 21.08.2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar iletilmesi gerekmektedir.

İsim - Soyadı

Unvan