KAVALAEXPO 2017 Fuarı

  • 22.08.2017
  • BilecikTSO

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, 6-11 Ekim 2017 tarihlerinde, Enterprise Europe Network kapsamında, Yunanistan- Kavala Ticaret Odası Fuar ve Konferans Merkezinde KA V ALAEXPO 2017 Fuarı gerçekleştirileceği belirtilmektedir.
Fuarda "Turizm" konusuna öncelik verileceği ve turizm sektöründeki firmalarla "ekonomik çeşitlendirme ve sürdürülebilir turizm kaynakları" hakkında toplantılar düzenleneceği bildirilmektedir. Ayrıca 6 gün sürecek olan bu etkinlikte firmaların, kamu ve özel sektör temsilcileri ile bir araya gelme fırsatı bulacağı iletilmektedir.
Kavala Ticaret Odası, katılmak isteyen Oda/Borsalara ve firmalara, ücretsiz Fuar standı temin edebilecektir. Ayrıca, fuarda stand açan veya stand açmayarak sadece fuara katılım sağlamak isteyen tüm Oda/Borsaların ve firmaların yönetim kurulu başkanlarının Kavala'daki 1 gece konaklama masrafları Kavala Ticaret Odası tarafından karşılanacaktır.
Fuara ilişkin detaylı bilgiye http://kavalaexpo.gr linkinden ulaşılabilmektedir. Kayıt ve diğer sorularınız için Kavala Ticaret Odası ile temasa geçilmesi gerekmektedir. İletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Kavala Ticaret Odası İletişim:
İsim-Soyisim: Mrs. Souzi Mavrommati
E-Posta : info@chamberofkavala.gr
Tel : +30-2510222212

 

  • KAVALAEXPO 2017 Fuarı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç