Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği

  • 28.08.2017
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünden alınan 11/08/2017 tarihli bir yazıda, atık yağlardan baz yağ üretimine ilişkin olarak katma değeri yüksek ürünlerin elde edilmesi, az atıklı, yüksek verimli tesislerin kurulması, toplama oranlarının arttırılması, güncel mevzuata uyum sağlanması ve uygulamada yaşanan sorunların giderilerek ülkemizde atık yağların yönetiminin daha etkin hale getirilmesi amacı ile "Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği taslağı" Bakanlıklarınca hazırlanmış olduğu internet adresinde (www.csb.gov.tr/gm/cygm/) "Mevzuat" başlığı altında, "Taslaklar" bölümünde yayınlandığı bildirilmektedir. Ayrıca, söz konusu yönetmelik taslağı hakkında TOBB görüşleri talep edilmektedir.
Bahsedilen yönetmelik taslağı hakkında var ise görüşünüzün en geç 07 Eylül 2017 tarihine kadar Odamız (bilecik@bileciktso.org.tr) mail adresine iletilmesi gerekmektedir.
 

  • Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç