Kataloğa Başvuru Dönemlerinin Kaldırılması

  • 22.09.2017
  • BilecikTSO

Devlet Malzeme Ofisinden Odamıza gelen yazıda; Devlet Malzeme Ofisi katalog uygulamaları içinde yer alan; Genel Katalog ve KOBİ Kataloğuna ilk defa başvuruda bulunacak olan firmalar için Şubat-Nisan-Temmuz-Ekim ayları ile sınırlı olan "Dönemsel Başvuru" uygulaması kaldırılmış olup, katalogda yer almak isteyen firmalara yılın her ayında başvuru yapabilme imkanı getirilmiştir.
Bu uygulama ile firmalar için Ofis kataloğuna başvuru süreçleri kolaylaştırılmakla birlikte katalogda yer alan tedarikçi sayısının arttırılarak kamu alımlarında daha rekabetçi bir ortamının sağlanması amaçlanmıştır.
Genel Kataloğa başvurular Genel Müdürlük Katalog Daire Başkanlığına, KOBİ Kataloğuna başvurular ise Genel Müdürlük Katalog Daire Başkanlığı ya da ilgili taşra teşkilatı birimlerimize yapılabilecek olup başvurulara ilişkin gerekli bilgi ve belgeler; Genel Katalog içinhttps://www.dmo.gov.tr/ESatis/Kurumsal/Katalogllani.aspx. KOBİ Kataloğu için https://www.dmo.gov.tr/ESatis/Kurumsal/KobiKatalog.aspx. , internet adreslerinde yayınlanmaktadır.
Ofis kataloğunda yer almak isteyen üye firmalarımız Devlet Malzeme Ofisi ya da ilgili taşra teşkilatı birimlerine başvurması gerekmektedir.
 

  • Kataloğa Başvuru Dönemlerinin Kaldırılması

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç