Bursa 3. Uluslar arası Blok Mermer Fuarı

  • 22.09.2017
  • BilecikTSO

25-28 Ekim 2017 tarihleri arasında, Odamız ile TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde Bursa 3. Uluslararası Blok Mermer Fuarı düzenlenecektir.
Ülkemizde blok mermer konusunda düzenlenen tek ihtisas fuarında, 650'nin üzerinde renk ve desende, ağırlıkları 10 tondan 26 tona kadar değişen, toplam 50 bin ton ağırlığında 2 bin blok mermer, 7 ayrı kapalı sergi salonlarında ve açık alanda sergilenecektir. Blok mermerleri işleyen iş ve ocak makineleri ise 10 bin m2 de açık alanda yer alacak olup, kapalı alan ile beraber toplam 60 bin m2'de düzenlenen Fuar, 200'e yakın üretici ile sektörün dikkatini 25-28 Ekim tarihlerinde Bursa'ya çekecektir.
Söz konusu fuar ile eş zamanlı olarak, Odamızın Makro Projeleri'nden biri olan "Ticari Safari" Projesi kapsamında sektörün önde gelen yabancı firmaların katılımıyla "Yurt Dışı Alım Heyeti Organizasyonu" gerçekleştirilecektir.
Fuar Web Sitesi; http://www.blokmermerfuari.com/tr/index.html
 

  • Bursa 3. Uluslar arası Blok Mermer Fuarı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç