Türkiye-İngiltere Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısı

• 02.10.2017

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; 06-07 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul'da Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile İngiltere Gümrük İdaresi arasında Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısının gerçekleştirileceği bildirilerek, ele alınmasında fayda görülen ve ikili ilişkilerimizde önem arz eden hususlara ilişkin bilgi talep edilmektedir.
Anılan toplantıda gündeme getirilmesi amacıyla, İngiltere ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin var ise en geç 12 Ekim 2017 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Odamız (e-posta: bilecik@bileciktso.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

• Türkiye-İngiltere Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısı