Türkiye Malezya STA Hizmet Ticareti Müzakereleri

  • 07.11.2017
  • BilecikTSO

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Ülkemiz ile Malezya arasında yürürlükte bulunan Serbest Ticaret Anlaşması'na (STA) "hizmet ticareti" bölümünün eklenmesine ilişkin müzakerelerin başlatıldığı ve buçerçevede, ülkemiz pozisyonunun belirlenmesini teminen, müzakerelere esas oluşturacak hususlara ilişkin bilgilere ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.
Konulara ilişkin belgelere, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Diğer Duyurular" bölümünden ulaşılabilmektedir.
Bu itibarla müzakereler çerçevesinde belirtilmesi/ele alınması önemli olduğu düşünülen sektörlere/konulara ilişkin görüş ve öneriler ile iletilmek istenilen diğer hususların, en geç 10Kasım 20 17 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız (Fax: 2282160013, E-posta: bilecik@bileciktso.org.tr iletilmesi gerekmektedir.

 

  • Türkiye Malezya STA Hizmet Ticareti Müzakereleri

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç