Filistin

  • 08.11.2017
  • BilecikTSO

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Filistin Bayındırlık İşleri ve İskan Bakanlığı Merkezi İhale Kurumu tarafından, Cenin Serbest sanayi Bölgesi alt Yapı İhale duyurusu yayınlanmıştır.
İhaleye ilişkin bilgiler ve ön yeterlilik şartları Birliğimiz web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyurulan-Filistin" bölümünde dokümanda yer almaktadır.
İhaleye katılmak. isteyen firmaların, aşağıda bilgileri yer alan ihale Komisyon Direktörüne mailatarak ihale dosyası talep etmeleri gerekmektedir. İhaleye son katılım tarihi 18.12.2017 Pazartesi günü saat l2.00'dır. Bölgedeki kurye firmalarının dağıtım şartları Türkiye ve Avrupa'daki gibi olmadığından ihaleye katılmak isteyen firmaların dosyaları elden teslim etmeleri ya da son katılım tarihini göz önünde bulundurarak önceden göndermeleri tavsiye edilmektedir.
 

  • Filistin

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç