Milli Savunma Bakanlığınca Giyim Kuşam Alımları ve Bunların Üretim ve İmalatına Yönelik Hammaddelerin Alımları

  • 09.01.2018
  • BilecikTSO

Milli savunma Bakanlığından Odamıza gelen yazıda; 1.Milli Savunma Bakanlığınca; Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ve dikimevlerinin bazı ihtiyaçları için 2018 yılında tedarik edilecek giyim kuşam malzemeleri ve bunların üretim ve imalatına yönelik hammaddelerin alımları; 17.07.2017 tarih ve 10606 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına istinaden
4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 3.b maddesi istisna kapsamında pazarlık usulüyle, idarece belirlenecek firmaların davet edilmesi suretiyle yapılacaktır.' '.

2. Bu doğrultuda, EK-A ilan metninde belirtilen kriterlere uygun .olduğunu değerlendiren firmaların yine EK-A'da belirtilen evrakları ihtiva eden bir dosyayı 24 Ocak 2018 tarihine kadar Bakanlık bünyesinde bulunan ve iletişim bilgileri EK-A ilan metninde yer alan Tedarik Bölge Başkanlıklarından herhangi birine elden yetkili bir kişi vasıtasıyla teslim edilmesine yönelik bir çalışma başlatılmıştır.

3. Milli Savunma Bakanlığınca kaliteli ürünlere uygun şartlarda ulaşmayı sağlamak, bu ürünlere ulaşırken rekabet ortamının sağlıklı bir şekilde oluşturulmasını temin etmek ve üretici firmaları tespit ederek yapılacak davetin ana esaslarını oluşturmak maksadıyla EK-A ilan metninin mümkün olan en fazla sayıda firmava ulaşabilmesi gerekmektedir.

 

MİLLİ SAVUNMA BAKANLlGI'NDAN DUYURULUR

İlgi: 17.07.2017 tarih ve 10606 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Milli Savunma Bakanlığınca; Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile dikimevlerinin bazı ihtiyaçları için 2018 yılında tedarik edilecek giyim kuşam malzemeleri ve bunların üretim ve imalatına yönelik hammaddelerin alımları; ilgi Bakanlar Kurulu Kararına istinaden 3.b istisna kapsamında pazarlık usulüyle, idarece belirlenecek firmanın davet edilmesi suretiyle yapılacaktır.

Tedarikçi havuzunun tespit edilmesine esas teşkil etmek üzere, firmaların;

Üretici olması,

- Yerli malı belgesine sahip olması ve/veya

- Yurt içi piyasada markalaşmış ürün gruplarının bulunması ve/veya

· Milli Savunma Bakanlığınca daha önce yapılan alımlarda, taahhüdünü başarı ile yerine getirmesi, mal teslimlerini zamanında yapması, muayene ve kabul işlemlerinde sorun yaşanmamış olması hususlarına dikkat edilecektir.

Bu maksatla; yukarıda belirtilen kriterlere uygun olduğunu değerlendiren firmalar, aşağıda belirtilen evrakları ihtiva eden bir dosyayı ".LAHİKA-1’de adres ve iletişim bilgileri bulunan
Tedarik Bölge Başkanlıklarından herhangi birine, elden, yetkili bir kişi vasıtasıyla en geç 24 Ocak 2018 tarihine kadar teslim edecektir. Bu 'tarihten sonra teslim edilen dosyalar 2018 yılı
için değerlendirmeye alınmayacaktır. Posta ve/veya belgegeçer ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

FİRMALAR TARAFINDAN TESLİM EDİLECEK DOSYA MUHTEVİYATI
1-. Firmanın antetli kağıdına yazılmış dilekçe (Örneği LAHİKA-2'dedir.)(lslak İmzalı)
2- Dosyayı teslim eden kişinin firma adına yetkili olduğunu gösteren belgeler.

3· Firmaya ait son durumu gösteren ticaret sicil gazetesi (Ortaklara ait ad-soyad, T.C. kimlik no., pay oranı bulunacaktır.)

4· Firmaya alt kendi adına alınmış kapasite raporu (Aslı idarece görülecek veya onaylı sureti teslim edilecektir.

5- Firmaya ait kendi adına alınmış yerli malı belgesi (Kapasite raporunda belirtilen ürünlere ait} (Aslı idarece görülecek veya' onayı i sureti teslim edilecektir.)

6- . Oda sicil kayıt sureti. ."

7- Varsa ıso 9001, 14001, OHSAS 18001, LÖO 10002 ve CE belgeleri ve diğer kurumlara yapılmış işlerin iş bitirme belgeleri (son 2 yıla ait)

 

 

 

 

ÖNEMLİ NOT:Eksik evraklar süresi içerisinde tamamlanmadığı takdirde değerlendirmeye alınmayacaktır. Dosyanın idare tarafından teslim alınması; firmanın yapılacak alımlara davet
edileceği kesin sonucunu' doğurmaz. 'Nihai karar ' Bakanlıkça yapılacak inceleme ve değerlendirme sonucunda verilecektir, Son davet öncesinde yasaklılık teyitleri de ayrıca alınacaktır.
 

  • Milli Savunma Bakanlığınca Giyim Kuşam Alımları ve Bunların Üretim ve İmalatına Yönelik Hammaddelerin Alımları
  • Milli Savunma Bakanlığınca Giyim Kuşam Alımları ve Bunların Üretim ve İmalatına Yönelik Hammaddelerin Alımları
  • Milli Savunma Bakanlığınca Giyim Kuşam Alımları ve Bunların Üretim ve İmalatına Yönelik Hammaddelerin Alımları

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç